Premium

APEX Food & Beverage Co.,Ltd

Premium
About
Jobs2
Awards
About APEX Food & Beverage Co.,Ltd

Employer Details

  • Type: Direct Employer
  • Industry: FMCG, Food and Beverage/Catering
  • No. Employees: 11 to 20

Address

No.12(C) U Htun Nyein Street, Mayangon Township.,ရန်ကုန်တိုင်း, Myanmar

If you haven't found a suitable job, submit a General Application and recruiters at this company will keep your CV for future review!

All APEX Food & Beverage Co.,Ltd Jobs
Uphold high standards of food quality to ensure customer satisfaction. Reviewing staffing levels to meet service, operational and financial objectives. Hiring and training kitchen staff, such as cooks, food preparation workers and dishwashers Follows standardized recipes, portioning and presentation standards. Completes and utilizes daily production worksheets and waste log sheets. Tastes completed meals to ensure quality. Follow detailed SOP from Franchisor instructions, controlling stock levels and estimating costs and ensuring all purchases come within budget. Complies with federal, state and local health and sanitation regulations and department sanitation procedures as evidenced through local health department and third-party audits Establishes and maintains cleaning and maintenance schedules for equipment, storage and work areas. Ensures that kitchen staff follows and completes schedules as assigned. Customer များ စိတ်ကျေနပ်မှုရရှိစေရန် မြင့်မားသော အစားအသောက်အရည်အသွေး စံချိန်စံညွှန်းများကို လိုက်နာဆောင်ရွက်ရန်။ ဝန်ဆောင်မှု၊ လုပ်ငန်းလည်ပတ်မှုနှင့် ဘဏ္ဍာရေးဆိုင်ရာ ရည်မှန်းချက်များ ပြည့်မီရန် ဝန်ထမ်းအဆင့်များကို ပြန်လည်သုံးသပ်ရန်။ အစားအသောက်ပြင်ဆင်သည့် ဝန်ထမ်းများနှင့် ပန်းကန်ဆေးစက်များကဲ့သို့သော မီးဖိုချောင်ဝန်ထမ်းများကို လေ့ကျင့်ပေးရန် စံသတ်မှတ်ထားသော ချက်ပြုတ်နည်းများ၊ ခွဲဝေခြင်းနှင့် တင်ပြမှုစံနှုန်းများကို လိုက်နာရန်. နေ့စဥ်ထုတ်လုပ်ရေး စာရွက်များနှင့် စွန့်ပစ်ပစ္စည်းမှတ်တမ်းစာရွက်များကို ပြီးမြောက်အောင် အသုံးချရန်။ အရည်အသွေးကိုသေချာစေရန် ပြီးပြည့်စုံသော အစားအစာများကို မြည်းစမ်းရန်။ Franchisor ညွှန်ကြားချက်များထံမှ အသေးစိတ် SOP ကို လိုက်နာရန်၊ စတော့အဆင့်များကို ထိန်းချုပ်ခြင်းနှင့် ကုန်ကျစရိတ်များကို ခန့်မှန်းခြင်းနှင့် ဝယ်ယူမှုအားလုံးကို ဘတ်ဂျက်အတွင်း ရောက်ရှိစေရန် ။ ဒေသန္တရကျန်းမာရေးဌာနနှင့် ပြင်ပအဖွဲ့အစည်းမှ စစ်ဆေးမှုများမှတစ်ဆင့် သက်သေပြထားသည့်အတိုင်း ပြည်ထောင်စု၊ ပြည်နယ်နှင့် ဒေသဆိုင်ရာ ကျန်းမာရေးနှင့် သန့်ရှင်းရေးဆိုင်ရာ စည်းမျဉ်းများနှင့် ဌာနဆိုင်ရာ သန့်ရှင်းရေးလုပ်ထုံးလုပ်နည်းများကို လိုက်နာဆောင်ရွက်ရန်။ စက်ပစ္စည်းများ၊ သိုလှောင်မှုနှင့် အလုပ်ဧရိယာများအတွက် သန့်ရှင်းရေးနှင့် ပြုပြင်ထိန်းသိမ်းမှု အချိန်ဇယားများကို ချမှတ်ပြီး ထိန်းသိမ်းရန်။ မီးဖိုချောင်ဝန်ထမ်းများသည် တာဝန်ပေးထားသည့်အတိုင်း အချိန်ဇယားများကို လိုက်နာပြီး ပြီးမြောက်ကြောင်း သေချာစွာဆောင်ရွက်ရန်။
Assist the Manager in outlet operations by applying knowledge in F&B costing and cost control, including staff cost, to contribute to the financial success of the outlet. Assist in organizing of stock and equipment, ordering of supplies and overseeing building maintenance, cleanliness, and security. Assist in planning working to budgets, maximizing profits and achieving sales targets. Assist in people management including recruitment, training and development, shift scheduling, and payroll administration. Ensure that safety and hygiene standards are maintained at all times and in compliance with regulations. Providing leadership in cultivating, training and coaching staff in providing excellent service experience to all guests consistently. Handling guests’ queries and feedback. Assist to develop and implement operational SOP, marketing and promotional campaigns. Ensure compliance with company policies and procedures. Prepare monthly reports in regards to staffing, food control, and sales, and other performance analysis documentation.
APEX Food & Beverage Co.,Ltd Awards